Обирайте найкращі протигази
в Україні

Безкоштовна доставка
Гнучка система знижок
Постійна підтримка

Протигази

Як правильно вдягати протигаз

Перший крок

Вийміть протигаз із упаковки і звільніть кожен ремінь кріплення, наскільки це можливо. Потім вставте руки у протигаз і розтягніть ремені знизу і збоку кріплення в сторону. Покладіть підборіддя у протигаз і витягніть наголовник над головою.

Другий крок

Переконайтеся, що наголовник знаходиться на задній частині голови. Протигаз буде стиснутий симетричним кріпленням всіх ременів. Коли протигаз добре закріплений, його тиск на вашому обличчі є м’яким і симетричним...

Третій крок

Надягнувши маску на обличчя, перевірте її герметичність. Щільно закрийте долонею отвір клапану вдихання (отвір з‘єднання фільтра) і глибоко вдихніть. Якщо протигаз щільно і добре закріплений, під протигазом відбуватиметься зниження тиску. Про можливість витоку буде вказувати всмоктування атмосферного повітря в лицьовій частині і зменшення зниженого тиску всередині протигазу.

Четвертий крок

Зніміть верхню та нижню кришки фільтру. Прикрутіть фільтр до клапана вдихання й акуратно затягніть його так, щоб передня частина різьби фільтру кріпилася до поверхні ущільнювального кільця у клапані вдихання.

П'ятий крок

Видихніть, прикрийте отвір входу фільтра нижньою кришкою або долонею і спробуйте вдихнути. Якщо з'єднання щільне, то вдихання неможливе. Звільніть вхідний отвір фільтру після закінчення перевірки — і протигаз готовий до використання..

Хіт продаж

Найкращі товари